Disclaimer

Ondanks onze beste inspanningen kan de informatie op deze website niet volledig zijn. Het is misschien niet up-to-date of kan niet van toepassing zijn op bepaalde omstandigheden.

We zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden (anders dan bedrieglijke voorstelling van zaken) op deze website. Beslissingen die u neemt op basis van informatie op deze website zijn uitsluitend uw verantwoordelijkheid. Stichting Toets Centrum Intereducatief aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe-, indirecte-, speciale-, gevolgschade of andere verliezen of schade van welke aard dan ook uit de toegang tot of het gebruik van de TCI website of enige informatie hierop aanwezig.

Copyright
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle inhoud van deze website en zijn downloads zijn rechtstreeks eigendom van Stichting Toets Centrum Intereducatief tenzij anders vermeld. Alle rechten zijn voorbehouden aan Stichting Toets Centrum Intereducatief.

Het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy mits redelijk is voor privédoeleinden. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Het is niet toegestaan deze site of links naar een andere pagina dan de homepage te maken zonder onze uitdrukkelijke toestemming. U bent verantwoordelijk voor het naleven van alle van toepassing zijnde wetten op het auteursrecht.

Informatie op de website
Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals tips en veelgestelde vragen. Stichting Toets Centrum Intereducatief is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Stichting Toets Centrum Intereducatief weer.

Stichting Toets Centrum Intereducatief is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige andere website, inbegrepen een websites via welke u toegang heeft verkregen tot onze website of waartoe u toegang krijgt via deze website. Stichting Toets Centrum Intereducatief zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden in verband met andere sites of voor links hiernaar.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Stichting TCI
Dorpsstraat 47
4145 KB Schoonrewoerd
Nederland

E info@tci-examens.nl
T +31 (345) 565666
F +31 (345) 565660

KvK 11054813
BTW 8127.44.378.B01